Stekkie.nlOp Stekkie.nl kunnen alle kinderen die graag vissen terecht voor een berg informatie, maar je kunt ook een eigen profiel aanmaken en nieuwe visvriendjes leren kennen!


Je eigen profiel


Online profielen zijn de laatste jaren mateloos populair bij de jeugd: hiermee kun je jezelf en anderen op het internet zien. Een bekend voorbeeld hiervan is het succesvolle Hyves, waar ook Ed Stoop te vinden is. Je kunt Stekkie.nl zien als Hyves maar dan toegespitst op de jonge sportvissers.
Online leren, jezelf en je vangsten laten zien en het delen van de belevingen van de sportvisserij. Dat zijn de drie hoofddoelstellingen van dit concept.


Jouwnaam.stekkie.nl

Op Stekkie.nl kunnen kinderen in de leeftijd van 8 tot 14 jaar heel makkelijk een eigen website maken en bijhouden. Op deze 'webstek' kunnen kinderen hun visfoto's, verhalen en filmpjes plaatsen, maar bijvoorbeeld ook hun favoriete stekken met Google Maps laten zien. Verder krijg je een overzicht van al je vismaatjes en uiteraard kun je ook een Vislogboek met al je vangsten bijhouden. Het leuke is dat je site ook nog eens je eigen naam draagt. In Ed's geval is dat dus edstoop.stekkie.nl!


Lerend vissen

Kinderen lezen geen lange teksten meer, ze scannen pagina's op onderwerpen die ze interesseren. De jeugd wil beeld, dynamiek, duidelijke schema's en zo min mogelijk leeswerk! Vroeger gingen we naar de bibliotheek voor onze visboeken. Tegenwoordig heeft slechts 12% van de kinderen nog een abonnement op de bibliotheek.
Internet functioneert nu als de bibliotheek waarin zij alles kunnen vinden.
Alles, behalve goede sportvisinfo gericht op kinderen!

Daarom is er aan Stekkie.nl is een e-learning systeem gekoppeld. Dit is een reeks vis-cursussen waaraan een examen gekoppeld is. Rond je een cursus met succes af, dan krijg je er een icoontje bij. Hoe meer icoontjes, hoe hoger je status op Stekkie.nl.

De georganiseerde sportvisserij is met Stekkie.nl een erg leuk en leerzaam multimediaal jeugdplatform rijker. Een website waar je een eigen plek kunt inrichten, waar je duidelijke informatie over de hengelsport vindt, waar je simpelweg een betere visser wordt. Bijkomend voordeel is dat er een gezellige groep van duizenden jonge sportvissers samen op één site hun belevingen en ervaringen deelt!

Dus waar wacht je nog op?

Aanmelduh!!!