Geslaagde Opendag KarperGroep OnderOns

terug naar overzicht

Zondag, 23 maart 2014

De opendag zaterdag 22 Maart j.l. was een zeer geslaagde dag en werd goed bezocht door jong en oud. Om 10:00 uur konden we gelijk onze eerste bezoekers verwelkomen.


Naast de KarperGroep leden waren er ook veel bezoekers die op de flyers en op het stukje in de krant af kwamen. Zij konden rond snuffelen bij de verschillende stands waar veel informatie te verkrijgen was over boilies, partikels, flavours, karpervisvakanties, nachtvissen en viswater van HSV OnderOns etc.
En uiteraard was alles wat een karpervisser nodig heeft aanwezig, van klein materiaal tot complete uitrusting.
 
  

 Jean de la Tête verzorgde demonstraties rigjes knopen voor de jeugd.
 RiNi's HamburgerBivy viel goed in de smaak en ook "De marktkraam" met 2e hands  hengelsport artikelen deed goede zaken.  
 Er waren leuke prijsjes te winnen bij het enveloppen trekken en het aantal boilies      raden was toch moeilijker dan gedacht. Maar Melvin Sielhorst zat er het dichts bij.    601 bollies werden er aan het einde van de dag geteld, de prijs een 5 kg zak boilies,  werd gesponsord door Grainbaits
   
 De organisatie heeft vele complimenten in ontvangst mogen nemen, maar wij willen  ook graag de volgende mensen bedanken voor de aankleding en de informatie die  zij tijdens de opendag hebben verzorgd:
Hans en Diana Heijkoop met hun mooie Grainbaits stand, Ricardo il Pescatore, Melanie en de vertegenwoordiger van Leonard Sports met de professionele stand van Westrienen uit Est, Sielhorst hengelsport uit Culemborg en The Carp Specialisten Bas van Klaveren en Jasper Arntz.
Mede dankzij jullie was onze eerste Opendag een zeer geslaagde dag en hopelijk voor herhaling vatbaar!

 

 Meerdere foto’s van de Open dag staan op de website van de KarperGroep in het fotoalbum.
 

Bestuur Karpergroep OnderOns

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons Cookie beleid

Accepteer cookies